Premium EX Intensive Repair Conditioner Treatment /490ml

Κρέμα μαλλιών για εντατικό,αναπλαστικό αποτέλεσμα

22,00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 4550516474155 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Αναζωογονήστε τα κουρασμένα και θαμπά μαλλιά με το Premium EX Intensive Repair Conditioner Treatment, ένα εντατικό αναπλαστικό conditioner της Tsubaki Shiseido Japan.

Αυτό το premium Ιαπωνικό conditioner προσφέρει γρήγορα και γενναιόδωρα πολυτελή συστατικά αποκατάστασης και ενυδατώσης των μαλλιών. Συγκεκριμένα, παρέχει ιοντικά συστατικά στα βαθιά στρώματα των κατεστραμμένων μαλλιών για ενυδάτωση και επανόρθωση.Βελτιώνει ορατά την κατάσταση των μαλλιών, αναπλάθει,αναδομεί και αποτρέπει τη φθορά της ρίζας. Επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα των μαλλιών. Κάνει τα μαλλιά δυνατά, όμορφα και ανακτά τη δύναμη και τη ζωντάνια τους σε όλο τους το μήκος!
Θρέφει σε βάθος τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, αποτρέπει το σχίσιμο των άκρων, εξουδετερώνει την ξηρότητα, μαλακώνει τα μαλλιά, προσθέτει λάμψη, τα λειαίνει και τα προστατεύει από επιβλαβείς παράγοντες.

Το conditioner έχει ένα αναζωογονητικό άρωμα τριαντάφυλλου που προσθέτει μια ευχάριστη μυρωδιά στα μαλλιά σας.

Είναι σχεδιασμένο για ταλαιπωρημένα μαλλιά.Η θεραπεία εντατικής επανόρθωσης Shiseido TSUBAKI Premium EX αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και λεία μέχρι τις άκρες.

Τα συστατικά επανόρθωσης συμπεριλαμβάνουν πρωτεΐνη μαργαριταριού, αμινοξέα , βασιλικό πολτό, γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ.
Το έλαιο καμέλιας και ο βασιλικός πολτός, λειτουργούν σαν μαλακτικό για να απαλύνουν και να ξεμπερδεύουν τα μαλλιά.
Η μοναδική φόρμουλα περιέχει έλαιο Tsubaki το οποίο εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του λουλουδιού Camellia Japonica,γεμάτο με ελαϊκά οξέα που είναι εξαιρετικά συμβατά με το δέρμα και τα μαλλιά μας. Στην πραγματικότητα, τα λιπαρά οξέα (ωμέγα 9) που περιέχει είναι πολύ αποτελεσματικά για τη συγκράτηση της υγρασίας του δέρματος και των μαλλιών.
Είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και ωμέγα 6 και ωμέγα 9 λιπαρά οξέα που απορροφώνται εύκολα και διεισδύουν γρήγορα στα μαλλιά.

1.Αφού πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν, απλώστε την κατάλληλη ποσότητα στα μαλλιά.

2.Εφαρμόστε προσεκτικά, εστιάζοντας κυρίως στις άκρες των μαλλιών.

3.Αφήστε την να δράσει για 1-3 λεπτά.

4.Έπειτα ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό.

Water, stearyl alcohol, isopentyldiol, behentrimonium chloride, glycerin, dimethicone, sorbitol, cetanol, aminopropyl dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polysilicone-13, steartrimonium chloride, sodium chloride, di(phytosteryl/octyl lauroyl glutamate) dodecyl), camellia seed oil, sodium lysine dilauroyl glutamate, royal jelly extract, lactic acid, sodium acetylated hyaluronate, soybean seed extract, hydrolyzed conchiolin, isopropanol, isopropyl myristate, DPG, sodium methyl taurate, PEG-2 laurate, salicylic acid , lauryltrimonium chloride, EDTA-2Na, BG, cetrimonium chloride, amodimethicone, PPG-2-deceth-12, tocopherol, sodium benzoate, phenoxyethanol, fragrance, red 227, yellow 4.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top