Soft Finish Sun Milk Spf50+ PA+++ /70ml

Ανάλαφρο αντηλιακό με SPF50+/PA+++.

17,00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 8809581452367 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Το All-around Safe Block Soft Finish Sun Milk SPF50+/PA+++ είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ αντηλιακό που απορροφάται γρήγορα και δίνει ένα απαλό, ματ φινίρισμα που είναι τέλειο για καθημερινή χρήση.

Προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB και ενισχύει το δερματικό φραγμό. Καταπολεμά τις βλάβες του δέρματος και τα σημάδια γήρανσης ενώ θρέφει το δέρμα με 6 σύμπλοκα αιθέριων ουσιών και φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που αποκαλύπτουν μια πιο λεία και καθαρή επιδερμίδα.Σχεδιασμένη για να τονώνει και να φωτίζει ελαφρώς τον τόνο του δέρματος, αυτή η ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα φόρμουλα διατηρεί την όψη και την αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα.

Ιδανικό για χρήση πριν το μακιγιάζ με μη κολλώδη και μη λιπαρή υφή.

Οφέλη για την επιδερμίδα:

  • Ιδανικό για καθημερινή χρήση.
  • Είναι αδιάβροχο.
  • Ειδική φόρμουλα για να μην προκαλεί ερεθισμούς.
  • Ηρεμεί και δροσίζει το δέρμα.
  • Ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Έχει σαν βάση το νερό ενυδατώνοντας το δέρμα.
  • Βοηθά στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος.

Τι ειναι ο δείκτης SPF και PA:
› Το SPF προστατεύει από την ακτινοβολία UVB (ηλιακό έγκαυμα): Η ακτινοβολία UVB δεν διεισδύει στα βαθιά στρώματα του δέρματος, αλλά προκαλεί επώδυνο ηλιακό έγκαυμα και ερεθισμό.
› Το PA προστατεύει από την ακτινοβολία UVA: Η ακτινοβολία UVA διεισδύει στο δέρμα και προκαλεί ρυτίδες, μελάγχρωση και καρκίνο του δέρματος. Η τιμή PA μιας προστασίας αντηλιακού από την ακτινοβολία UVA, το “+” υποδηλώνει την τιμή PPD του αντηλιακού (δηλαδή κατά πόσο σκουραίνει το δέρμα σε σύγκριση με το μη προστατευμένο δέρμα). Το PA +++ σημαίνει ότι χρειάζεται 8-16 φορές περισσότερο για να αντιδράσει το δέρμα στις ακτίνες UVA. Κατά συνέπεια, το PA ++ είναι μικρότερο, το PA ++++ τουλάχιστον 16 φορές μεγαλύτερο, συνήθως ακόμη υψηλότερο.

Κατάλληλο για:Όλους τους τύπους δέρματος.

1.Εφαρμόστε το αντιηλιακό ως το τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας ομορφιάς.
2.Ανακινήστε το πριν τη χρήση.
3.Απλώστε ομοιόμορφα την κατάλληλη ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό σας.
4.Εφαρμόστε την 15-30 λεπτά πριν εκτεθείτε στον ήλιο.
5.Εφαρμόστε ξανά όσο χρειάζεται για μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο.Για να εξασφαλίσετε τέλεια προστασία από τον ήλιο, θα πρέπει να ανανεώνετε εκ νέου το αντηλιακό κάθε τρεις ώρες.Η προστασία από τον ήλιο διαρκεί 30 λεπτά για να έχει το πλήρες αποτέλεσμα. Εφαρμόστε το ιδιαίτερα προσεκτικά σε περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες στον ήλιο, όπως μέτωπο, μάγουλα, κάτω από τα μάτια και στη γέφυρα της μύτης.

Είναι απαραίτητος ο σχολαστικός καθαρισμός των υπολειμμάτων του αντηλιακού χρησιμοποιώντας το ντεμακιγιάζ.Συνιστάται να κάνετε διπλό καθαρισμό.

 

 

WATER, CYCLOPENTASILOXANE, SILICA, ZINC OXIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CAPRYLYL METHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ISOPROPYL PALMITATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ALCOHOL DENAT., C12-15 ALKYL BENZOATE, HELICHRYSUM ARENARIUM EXTRACT, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, MAGNESIUM SULFATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, QUATERNIUM-18 BENTONITE, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, GLYCERIN, HYDROGEN DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SODIUM BENZOATE, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, CAPRYLYL GLYCOL, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ISOSTEARIC ACID, ISOPROPYL MYRISTATE, LECITHIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, CI 77492, LIMONIA ACIDISSIMA EXTRACT, CI 77491, VP/HEXADECENE COPOLYMER, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, BIOSACCHARIDE GUM-4, ROSA DAVURICA BUD EXTRACT, CINCHONA SUCCIRUBRA BARK EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ABRONIA VILLOSA LEAF EXTRACT, PSIDIUM GUAJAVA LEAF EXTRACT,RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT

Καλάθι αγορών
Scroll to Top