Black Rice Hyaluronic Toner /150ml

Ενυδατικό τόνερ με μαύρο ρύζι.

26,16

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: GR8809532220953 Κατηγορίες: ,

To Haruharu Wonder Black Rice Wonder Toner είναι ένα τόνερ φτιαγμένο με 95% φυσικά συστατικά που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση  και βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος.

Κύριο συστατικό του το εκχύλισμα μαύρου ρυζιού  που έχει υποστεί ζύμωση,είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά,πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και αμινοξέα.Xρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη τεχνολογία Ultra Deep που παρέχει βέλτιστη απορροφητικότητα θρεπτικών συστατικών στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος.Το μαύρο ρύζι είναι ένας εξαιρετικά πολύτιμος πόρος που προσφέρει πλούσια θρεπτικά συστατικά και ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα μας. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, πολυφαινόλεων και φλαβονοειδών, τα οποία αποτελούν ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά. Αυτές οι ενεργές ενώσεις προστατεύουν το δέρμα μας από τις ελεύθερες ρίζες και τις αρνητικές επιπτώσεις τους. Παράλληλα, ενθαρρύνουν την ανάπτυξη νέων κυττάρων, προωθώντας έτσι την υγιή όψη και την ανανέωση του δέρματος.Επίσης,το εκχύλισμα μπαμπού και το υαλουρονικό οξύ προσφέρουν την απαραίτητη ενυδάτωση για ένα ορατά πιο φωτεινό και σφριγηλό δέρμα ενώ η β-γλυκάνη και το εκχύλισμα κόκκινου ginseng επουλώνουν και αναζωογονούν το δέρμα.

Οφέλη για την επιδερμίδα:

  • Ενυδατώνει σε βάθος.
  • Αναζωογονεί το δέρμα.
  • Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.
  • Έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
  • Παρέχει υγιή λάμψη.

Συστατικά που ξεχωρίσαμε:

  • Εκχύλισμα μαύρου ρυζιού και εκχύλισμα από ζύμωση ρυζιού→Προσφέρει ενυδατικές ιδιότητες , προάγει την υγεία του δέρματος ,προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και δίνει λάμψη στο θαμπό και άτονο δέρμα.
  • Ginsneg→Ένα συστατικό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προάγει την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Βεταίνη→Ενισχύει την ενυδάτωση και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
  • Β-γλυκάνη→Ενισχύει το δερματικό φραγμό και είναι γνωστή για τις αντιρυτιδικές της ιδιότητες.
  • Υαλουρονικό οξύ→Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα,δίνει λάμψη και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Εκχυλίσματα bamboo και σκουτελλάρια→Παρέχουν αντι-μικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση και είναι πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών.

Κατάλληλο για:Όλους τους τύπους δέρματος.

1.Χρησιμοποιήστε αυτό το τόνερ μετά το πλύσιμο του προσώπου σας κάθε πρωί και βράδυ.
2.Εφαρμόστε την τονωτική λοσιόν σε ένα βαμβάκι η απευθείας στις παλάμες σας και περάστε το απαλά σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
3.Περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως πριν συνεχίσετε με τα υπόλοιπα βήματα ομορφιας.

Water, Betaine, Glycerin, Propanediol, Oryza Sativa (Rice) Extract, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract, Aspergillus Ferment, Panax Ginseng Root Extract, Cyclodextrin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hyaluronic Acid, Beta-glucan, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Sodium Phytate, Tamarindus Indica Seed Gum, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Glucose, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Καλάθι αγορών
Scroll to Top