Facial Hydration Refresher 4 in 1

Mια φορητή συσκευή που ψεκάζει νερό σε μορφή σπρέι πολύ μικρών σωματιδίων, χαρίζοντας στο δέρμα σου την απαραίτητη δόση ενυδάτωσης και φρεσκάδας .

29,95

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4099702002661 Κατηγορία:

Η επίσκεψη στο σπα δεν είναι πλέον μονόδρομος για φρέσκο, λαμπερό δέρμα. Απόκτησε ανανεωμένη, ενυδατωμένη επιδερμίδα στο λεπτό με αυτήν τη φορητή συσκευή -σπρέι προσώπου.
Ζήσε την εμπειρία Instant Glow To Go με αυτήν τη συσκευή ομορφιάς που χωράει στην τσάντα σου.
Το SmartAppGuided™ Facial Hydration Refresher | 4 in 1 είναι ιδανικό αν χρειάζεσαι μια γρήγορη ανανέωση τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Ανανέωσε άμεσα το δέρμα σου με το εξαιρετικά λεπτό δροσιστικό νέφος και χάρισε στην επιδερμίδα σου την απαραίτητη δόση ενυδάτωσης και φρεσκάδας όπου κι αν βρίσκεσαι.
Το δροσιστικό νέφος σε βοηθά να πεις αντίο στην ερυθρότητα και το ξηρό δέρμα.Αυτό το σπρέι πολύ μικρών σωματιδίων θα καταπραΰνει το δέρμα σου, χαρίζοντάς του μια όμορφη και φρέσκια λάμψη.

Η κατοχυρωμένη Moisturizing Cooling Mist Technology της εταιρείας λειτουργεί διασπώντας τα σταγονίδια νερού σε εξαιρετικά μικρά μόρια σε μορφή σπρέι, που βοηθάει τα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν πέρα από το επιφανειακό στρώμα του δέρματος για να απολαμβάνεις τα οφέλη της Energizing Hydra Refreshing Technology στο μέγιστο.
Πες αντίο στο ερεθισμένο δέρμα με τη λειτουργία Redness and Dry Skin Reducer της συσκευής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κατέβασε την εφαρμογή της Γερμανικής τεχνολογίας ομορφιάς Geske και παρακολούθησε το βίντεο της συνεδρίας για να ξεκινήσεις.
Απλώς σκάναρε πάνω στη συσκευασία και παρακολούθησε αναλυτικές οδηγίες για βέλτιστα αποτελέσματα.
Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις email στο info@distribrands.gr με θέμα “GESKE” για να λάβεις αναλυτικές οδηγίες για την χρήση της εφαρμογής του κινητού.

Η εφαρμογή German Beauty Tech της GESKE είναι η μοναδική σου στάση για αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Πραγματοποίησε σαρώσεις δέρματος μέσω AI, αγόρασε συσκευές και προϊόντα GESKE, επίλεξε από μια πληθώρα βίντεο διαδικασιών για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις συσκευές σου και παρακολούθησε την πρόοδο του δέρματoς σου.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top