Tranexamic Acid + Glutathione /30gr

Λευκαντική κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους

24,72

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 8809670681159 Κατηγορίες: , ,

Η Mary & May Tranexamic Acid + Glutathione είναι μια κρέμα ματιών που στοχεύει στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων,στη βελτίωση του θαμπού τόνου του δέρματος και στη αποτροπή σχηματισμού κηλίδων. Αυτή η κρέμα ματιών της Mary & May επιτυγχάνει ενυδάτωση και εξομάλυνση του τόνου του δέρματος.

Ο συνδυασμός των ιδιοτήτων του τρανεξαμικού οξέος και της γλουταθειόνης σε αυτό το προϊόν βοηθάνε στην επίτευξη ενός πιο φωτεινού, ομοιόμορφου και νεανικού δέρματος,αναστέλλοντας την παραγωγή μελανοκυττάρων, τα οποία είναι χρωστικές ουσίες που προκαλούν σκουρόχρωμα κύτταρα του δέρματος.Επιπλέον, η σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, βοηθώντας το δέρμα σας να δείχνει υγιές και λαμπερό.

Συστατικά που ξεχωρίσαμε:

    • Τρανεξαμικό οξύ (1.000 ppm) → Λειτουργεί ως λευκαντικός παράγοντας που βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων και σκουρόχρωμων κηλίδων και στη βελτίωση της υπερμελάγχρωσης.Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν την οξείδωση του δέρματος. Αυτό το συστατικό, συμβάλει στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση των σημαδιών γήρανσης και στη βελτίωση της φωτεινότητας της επιδερμίδας.Βοηθάει στην αναστολή της μείωσης έκκρισης μελανίνης στο δέρμα, καθιστώντας το χρώμα του πιο ομοιόμορφο.
    • Γλουταθειόνη (1.000 ppm) →Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντιμελανογόνες ιδιότητες που βοηθά στη μείωση του οξειδωτικού στρες και στη βελτίωση του γενικού τόνου του δέρματος.
    • Βιταμίνη C→ Βελτιώνει τις ατέλειες του δέρματος και βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου.
    • Νιασιναμίδη→ Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες και βοηθά την βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος.

1.Αφού έχεις ολοκληρώσει το ντεμακιγιάζ, διανέμεις μια ποσότητα από την κρέμα απαλά σε όλη την περιοχή του περιγράμματος των ματιών.
2.Ταμπονάρεις ελαφρά με τις άκρες των δακτύλων σου, εξασφαλίζοντας πλήρη απορρόφηση για μέγιστα οφέλη.

Συνιστάται η χρήση πρωί και βράδυ.

Κύρια συστατικά:
τρανεξαμικό οξέος, γλουταθειόνη

Συστατικά:
Purified Water, Ethylhexyl Palmitate, Glycereth-26, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Beeswax, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Stearate, Dipropylene Glycol, Isododecane, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Stearyl Alcohol, Glycol Stearate SE, Sodium Polyacrylate, Hydroxyacetophenone, Stearic Acid, Dimethiconol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Hydrogenated Lecithin, Tranexamic Acid (1,000ppm), Betaine, Glutathione (1,000ppm), Panthenol, Fragrance, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Butylene Glycol, Adenosine, Sorbitan Isostearate, Caprylyl Glycol, Trideceth-6, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Ascorbic Acid

Χωρίς : paraben, τεχνητά αρώματα και χρώματα, αλκοόλ, ορυκτέλαιο, επιφανειοδραστικά και αλλεργιογόνα

 

Καλάθι αγορών
Scroll to Top