Vitalift-A Night Cream/20g

Αντιγηραντική κρέμα με ρετινάλη.

32,00

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8809641690456 Κατηγορίες: , ,

Η Dr. Different VITALIFT-A  Cream είναι μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου που προκύπτει από μια δεκαετή αναζήτηση της τελειότητας. Αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης, λειαίνει άμεσα τις ρυτίδες, μειώνει τις λεπτές γραμμές και βελτιώνει τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος.

Περιέχει 0,05% Retinal, ένα συστατικό υψηλής ποιότητας, σταθεροποιημένο με την πατενταρισμένη τεχνολογία Niosome.Το μοναδικό Retinal διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα μια πιο σφριγηλή, πιο νεανική επιδερμίδα και βοηθά με τα μαύρα στίγματα και την ακμή.

Μια κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για άτομα που αναζητούν ταχύτερα και πιο καλύτερα  αποτελέσματα και ιδανική  για αρχάριους χρήστες. Έρχεται σε ειδικό σωλήνα χωρίς αέρα που βοηθά στη διατήρηση της σταθεροποιημένης ρετινάλης.

Σχεδιασμένο χωρίς τεχνητά αρώματα και χρώματα, parabens, θειικά άλατα, ζωικά προϊόντα, ορυκτέλαια, αιθέρια έλαια, οινόπνευμα και σιλικόνη.

Οφέλη για την επιδερμίδα:

  • Βελτιώνει τον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος.
  • Αντιμετωπίζει την υπερμελάγχρωση.
  • Λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Απομακρύνει μαύρα στίγματα.
  • Ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα.

Συστατικά που ξεχωρίσαμε:

  • Retinal→Η ρετινάλη έχει παρόμοιες λειτουργίες με τη ρετινόλη στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και έχει αποδειχτεί ότι λειτουργεί έως και 11 φορές πιο αποτελεσματικά από την ρετινόλη. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλλει σε ένα φωτεινό και ομοιόμορφο δέρμα.
  • Υαλουρονικό οξύ→Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, βοηθά το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και λαμπερό και αποτρέπει την ξηρότητα.
  • Έλαιο κνήκου→Είναι ένα αντιφλεγμονώδες συστατικό που ηρεμεί τους ερεθισμούς και προστατεύει το δέρμα από τη φθορά. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο νεανικό και ελαστικό δέρμα.

Κατάλληλο για:Όλους τους τύπους δέρματος.

1.Χρησιμοποιήστε την ως το τελευταίο βήμα της βραδινής περιποίησης σας.
2.Εφαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις ή ταμπονάροντας μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.
3.Συνιστάται η χρήση αντηλιακού την επόμενη ημέρα.

Water, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Squalane, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cholesterol, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Oleate, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Polyglutamic Acid, Ceramide NP, Stearic Acid, Tocopherol, Oleic Acid, Retinal, Adenosine, Disodium EDTA

Καλάθι αγορών
Scroll to Top