345 Relief Cream /50ml

Θρεπτική – καταπραϋντική κρέμα

27,00

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8809447251394 Κατηγορίες: , ,

Η Dr Althea 345 Relief Cream είναι μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά κρέμα σχεδιασμένη να καταπραΰνει και να βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι μια αναγεννητική κρέμα-τζελ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για την αντιμετώπιση των κηλίδων, τη θρέψη του δέρματος και την παροχή καταπραϋντικής φροντίδας, με αποτέλεσμα λείανση ουλών, της χροιάς του δέρματος και μια λαμπερή επιδερμίδα.

Αυτή η κρέμα είναι μια απαλή και φυσική επιλογή περιποίησης, απαλλαγμένη από τεχνητά χρώματα και αρώματα, καθιστώντας την ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Παρέχει μια μεταξένια, μη λιπαρή και αναζωογονητική αίσθηση χάρη στα ενυδατικά έλαια.

Το Opuntia Ficus-Indica Stem Extract προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και βοηθά στη μείωση του ερεθισμού. Η πανθενόλη ενυδατώνει και ανανεώνει το δέρμα προάγοντας μια πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα ενώ νιασιναμίδη βοηθά στη βελτίωση της ερυθρότητας και του ανομοιόμορφου τόνου. Με σύνθεση με ρεσβερατρόλη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενισχύει τη λειτουργία αναγέννησης των κυττάρων για πιο σφριγηλό δέρμα ενώ μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το εκχύλισμα centella asiatica, καθώς και φυσικά εκχυλίσματα φυτών και φρούτων καταπραΰνουν το ευαίσθητο ή με φλεγμονή δέρμα.

Οφέλη για την επιδερμίδα:

  • Μειώνει τις ρυτίδες.
  • Εξομαλύνει τα σημάδια από ακμή.
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.
  • Ηρεμεί & καταπραΰνει το ακνεϊκό & φλεγμονώδες δέρμα.
  • Βοηθά στην μείωση της ερυθρότητας.
  • Περιποίηση των κηλίδων.

Κατάλληλο για: Κανονικό, Μικτό, Ξηρό, Ευαίσθητο, Ώριμο, Ακνεϊκό δέρμα

Συστατικά που ξεχωρίσαμε:

  • Ρεσβερατρόλη→Είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται συνήθως στη φλούδα των κόκκινων σταφυλιών. Είναι μέρος μιας ομάδας ενώσεων που ονομάζονται πολυφαινόλες. Αυτές οι πολυφαινόλες είναι γεμάτες αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος. Βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και της υπερμελάγχρωσης.
  • Πανθενόλη→Φυσικό συστατικό, που έχει άμεση σχέση με την υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β, γνωστή και ως βιταμίνη Β5, που χρησιμοποιείται ευρέως για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδαs. Έχει διεισδυτικές ικανότητες είναι ενυδατική και αναπλαστική.
  • Υαλουρονικό οξύ→ Διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και ενισχύει την οργάνωση και τη συνοχή των κυττάρων, αποκαθιστώντας σταδιακά τη σφριγηλότητα της και «γεμίζοντας» τις ρυτίδες εκ των έσω.
  • Σεντέλα Εκχύλισμα→ Αναστέλλει τη δράση μιας ομάδας ενζύμων που διασπούν το κολλαγόνο και συγχρόνως διεγείρει τη βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου τύπου Ι, μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος. Επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.
  • Κεραμίδια→Συγκρατούν τα κύτταρα ενωμένα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα που αυξάνει το πάχος του δέρματος και διατηρεί την υγρασία του. Αποτελούν τη φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας και βοηθούν το δέρμα να διατηρείται σφριγηλό και ελαστικό.

{Η 345 Relief Cream έχει αντικαταστήσει την παλιά ονομασία και σύνθεση της 345 Resveratrol Intensive Relief Cream}

 

1.Χρησιμοποιήστε την κρέμα σε καθαρό πρόσωπο μετά την εφαρμογή της τονωτικής λοσιόν και του serum.
2.Εφαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις ή ταμπονάροντας μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.
3.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πρωί και βράδυ.

WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, 1,2-HEXANEDIOL, NIACINAMIDE, CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERIN-3, PANTHENOL, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, HYDROGENATED POLYDECENE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), DICAPRYLYL CARBONATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, C14-22 ALCOHOLS, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYQUATERNIUM-51, TROMETHAMINE, SODIUM HYALURONATE, COPTIS JAPONICA ROOT EXTRACT, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) FLOWER EXTRACT, BETA-GLUCAN, RESVERATROL, GARDENIA FLORIDA FRUIT EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER EXTRACT, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, CERAMIDE NP

Καλάθι αγορών
Scroll to Top