Pure Grinding Cleansing Balm /50 ml

Balm καθαρισμού με ειδική συσκευασία που μεγιστοποιεί την αποστείρωση του προϊόντος

23,90

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8809447255071 Κατηγορίες: ,

Το ισχυρό καθαριστικό βάλσαμο Pure Grinding Cleansing Balm της Dr.Althea αφαιρεί αβίαστα τα αντηλιακά, το μακιγιάζ και τα αδιάβροχα προϊόντα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και  αίσθηση βαρύτητας.

Εμπλουτισμένο με έλαιο σπόρων Camellia Sinensis και έλαιο σπόρων Vitis Vinifera (σταφυλιού), αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Επίσης διαθέτει εκχύλισμα Madecassoside και Centella με αποτέλεσμα να καταπραΰνει το ευαίσθητο και με τάση ακμής δέρμα, μειώνοντας την ερυθρότητα και τον ερεθισμό.

Vegan φόρμουλα και απαλλαγμένη από αρώματα και τεχνητές χρωστικές που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος.

 

1. Γυρίστε το προϊόν δεξιόστροφα για να πάρετε την κατάλληλη ποσότητα.
2.. Κάντε απαλό μασάζ με κυλιόμενες κινήσεις στο δέρμα για να διαλυθεί το μακιγιάζ και μετά προσθέστε σταδιακά λίγο νερό για να γαλακτωματοποιηθεί.
3. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό

Κελοτυλοεξανικό, Καπρυλικό/Απαγρικό Τριγλυκερίδιο, Πέγκ-20 Τριισοστεατικό, Συνθετικό κερί, Ισοστατική σορβιτίνη, σοφολικό σαρβολικό, Camellia sinensis λάδι σπόρου, Vitis Vinifera (σταφυλιό), Madecassoside, centella asiatica , Αιθυλεξυλγλυκερίνη

Καλάθι αγορών
Scroll to Top