Master Patch Basic /36patches

Pimple patches

11,25

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8809598453784 Κατηγορίες: ,

Εμφανίστηκε σπυράκι; Απαλλαγείτε από αυτό χωρίς να αφήσει ουλές. Το να πιέζετε τα σπυράκια είναι συχνά επώδυνο και οδηγεί σε μικρές ουλές.

Τα επιθέματα Cosrx Master Patch Basic είναι ένας απαραίτητος βοηθός για όποιον έχει να αντιμετωπίσει τέτοιες ατέλειες.Έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των κηλίδων και των ατελειών. Αυτά τα υδροκολλοειδή επιθέματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης των σπυριών και της ακμής, ενώ προστατεύουν την πληγείσα περιοχή από περαιτέρω ερεθισμούς προάγοντας μια πιο καθαρή και λεία επιδερμίδα.Απορροφούν γρήγορα το πύον και επιταχύνουν την επούλωσης ,ενώ ο διάφανος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλύψετε το σπυράκι και τα επιθέματα Cosrx φροντίζουν για τα υπόλοιπα – απομακρύνουν από την επιδερμίδα το σπυράκι και την προστατεύουν από περαιτέρω μόλυνση.

Η συσκευασία περιέχει 36 υδροκολλοειδή επιθέματα διαμέτρου 12 χιλ

Ξεκινήστε με καθαρό, στεγνό δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι απαλλαγμένο από μακιγιάζ, κρέμες ή λάδια.
Εφαρμόστε απαλά το επίθεμα απευθείας πάνω στο σπυράκι ή στην κηλίδα και βεβαιωθείτε ότι η πληγείσα περιοχή καλύπτεται πλήρως.
Αφήστε το να δράσει για αρκετές ώρες επιτρέποντάς του να κάνει τα μαγικά του.
Μπορείτε να το φορέσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Μόλις το επίθεμα γίνει λευκό, υποδεικνύοντας ότι έχει απορροφήσει τις ακαθαρσίες, αφαιρέστε το απαλά.
Συνεχίστε με την τακτική ρουτίνα σας.

Cellulose Gum, Hydrogenated Poly(C6-20 Olefin), Polyisobutene, Styrene/Isoprene Copolymer

Καλάθι αγορών
Scroll to Top