JAPANESE ROUTINE Cleansing Gel for Face /150ml

Απαλή φόρμουλα που αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους.

7,00

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 5060565103085 Κατηγορίες: , ,

Μετατρέψτε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης σε ένα χαλαρωτικό τελετουργικό ομορφιάς με το JAPANESE ROUTINE Cleansing Gel for Face. Αυτή η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ιαπωνικό τελετουργικό ομορφιάς και το μυστικό της νεανικής εμφάνισης. Σκορπίζει το άρωμα μιας χώρας με άνθη κερασιάς και γραφικούς ορίζοντες. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, σύμφωνα με τον φυσικό, καθημερινό της ρυθμό. Σχεδιασμένο για να παρέχει ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Αυτή η απαλή φόρμουλα αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους. Αφήνει το δέρμα ανανεωμένο και απαλό.Περιποιείται και καταπραΰνει το δέρμα για καλύτερη άνεση.

Όταν χρησιμοποιείται σε βρεγμένο δέρμα, το gel δημιουργεί έναν ήπιο αφρό που λειαίνει και καθαρίζει αποτελεσματικά.

Το διεγερτικό εκχύλισμα σπόρων Guarana βοηθά στην απομάκρυνση των σημαδιών της κούρασης του δέρματος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Θρεπτικό και αποτοξινωτικό, το ιαπωνικό Cherry Blossom υποστηρίζει την αναγέννηση του δέρματος και βοηθά στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας. Το εκχύλισμα ρυζιού βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα.

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε βρεγμένο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να γίνει αφρός. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Water / Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, PEG-160 Sorbitan Triisostearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Cocamide DEA, Glycerin, Cherry Blossom Extract / Prunus Serrulata Flower Extract, Rice Extract / Oryza Sativa Extract, Corn Starch / Zea Mays Starch, Rice Bran Oil / Oryza Sativa Bran Oil, Guarana Seed Extract / Paullinia Cupana Seed Extract, Provitamin B5 / Panthenol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Fragrance / Parfum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polyglyceryl-4 Caprate, Xanthan Gum, Tocopherol, Gluconolactone, Calcium Gluconate.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top