Koi-Gokujyun UV White Gel SPF50+ PA++++ /90gr

Ένα ιαπωνικό ενυδατικό τζελ με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας που λειτουργεί ως all in one προϊόν

32,00

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4987241145676 Κατηγορίες: , , ,

Το Koi-Gokujyun UV White Gel SPF50+ PA++++ είναι ένα ιαπωνικό ενυδατικό τζελ με υψηλό δείκτη προστασίας για μέγιστη αντηλιακή προστασία. Μια ολοκληρωμένη πρόταση αντηλιακής προστασίας και ενυδάτωσης από τον Ιαπωνικό κολοσσό Hada Labo!

Αυτό το ελαφρύ ενυδατικό τζελ λειτουργεί ως lotion, toner, essence, γαλάκτωμα, κρέμα, μάσκα προσώπου, βάση μακιγιάζ και αντηλιακό ταυτόχρονα !!!Ένα προϊόν all-in-one δηλαδή!

Ιδανικό για πολυάσχολα πρωινά ή αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα στο δέρμα σας.

Είναι κατασκευασμένο με ένα μείγμα εξαιρετικά αποτελεσματικών και φωτοσταθερών χημικών και φυσικών φίλτρων UVB και UVA που είναι τα ακόλουθα:
Octinoxate, Parsol SLX, Tinosorb S, Uvinul A Plus, οξείδιο του τιτανίου, ένα παράγωγο βιταμίνης C ως αντιοξειδωτικό που βοηθά στην ενίσχυση της αντηλιακής προστασίας του, καθώς και 2 τύπους υαλουρονικού οξέος για να δώσει στο δέρμα μια υγιή δόση ενυδάτωσης στην αρχή της ημέρας.

Είναι χωρίς άρωμα, χωρίς χρωστικές και ορυκτέλαια και δεν αφήνει λευκό ή λιπαρό φιλμ στο δέρμα σας!
Θα το νιώσετε απλώς ενυδατωμένο και προστατευμένο!

Μετά την πρωινή σας ρουτίνα, αφαιρέστε μια μικρή ποσότητα gel από την επιφάνεια με το δάχτυλό σας. Απλώστε απαλά σε όλο το πρόσωπό σας. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Συνιστάται για χρήση στο λαιμό και τα χέρια σας επίσης.

Water, ethylhexyl methoxycinnamate, isononyl isononanoate, dimethicone, ethanol, butylene glycol, PEG-12 dimethicone, pentylene glycol, polysilicone-15, glycol dimethacrylate crosspolymer, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, magnesium ascorbyl phosphate (vitamin C derivative), etc.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top