Liquid Hydration /110ml

Ενυδατικό toner σε μορφή σπρέι

9,00

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 5999566330247 Κατηγορίες: ,

Το Liquid Hydration από την Geek & Gorgeous είναι ένα ενυδατικό τόνερ προσώπου σε μορφή σπρέι  με 5% Πανθενόλη + Φυσικούς Ενυδατικούς Παράγοντες (NMF) για ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση.

Η πανθενόλη ή η προβιταμίνη Β5 είναι ένα καθιερωμένο ενυδατικό συστατικό που ως γνωστό όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα, αλλά έχει επίσης ισχυρές καταπραϋντικές ιδιότητες, προσφέρει απίστευτη θρέψη  και επούλωση πληγών. Αυτή η φόρμουλα συνδυάζει 5% πανθενόλη μαζί με άλλα συστατικά όπως αλλαντοΐνη και NMF που αυξάνουν περαιτέρω τόσο τις ενυδατικές όσο και τις καταπραϋντικές ικανότητες του προϊόντος.

Συνιστούμε ιδιαίτερα την μορφή σε σπρέι, εάν το δέρμα σας προτιμά πολλαπλές, ελαφριές ενυδατικές στρώσεις, είναι επιρρεπές στην αφυδάτωση ή είναι ευαίσθητο ή χρησιμοποιείτε ισχυρά ενεργά συστατικά ,γνωστά στο ότι ξηραίνουν και ευαισθητοποιούν το δέρμα.

Συστατικά που ξεχωρίσαμε:

  • Πανθενόλη (5%) – Προβιταμίνη Β5→ Γνωστή για την ενυδατική, καταπραϋντική της ικανότητα και ενδυνάμωση των φραγμών. Το 5% είναι μια καλά αποδεδειγμένη ποσότητα που δεν βρίσκεται συνήθως σε προϊόντα τύπου τόνερ.
  • NMF – φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης→ Υποδηλώνει συστατικά που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα,που βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας (ανώτερης στιβάδας του δέρματος) . Τα αμινοξέα (σε αυτόν τον τύπο που προέρχονται από τεμαχισμένη πρωτεΐνη ρυζιού), η ουρία, το PCA, το νάτριο PCA, το γαλακτικό οξύ και η διγλυκερίνη είναι όλα NMFs.
  • Αλλαντοΐνη → Ένα κλασικό συστατικό περιποίησης, γνωστό για τις καταπραϋντικές και προστατευτικές του ιδιότητες του δέρματος, λειτουργεί σε συνέργεια με την πανθενόλη.

Κατάλληλο για: Όλους τους τύπους δέρματος.Ιδανικό και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόστε το mist πρωί ή/και βράδυ. Κλείστε τα μάτια σας και ψεκάστε σε όλο το πρόσωπό σας από περίπου 20-25 cm  μακριά.

Ακολουθήστε την υπόλοιπη ρουτίνα σας.

Εάν χρησιμοποιείτε επίσης ένα υγρό απολεπιστικό (όπως Smooth Out, Cheer Up ή Calm Down), συνιστούμε να ξεκινήσετε με το απολεπιστικό και να ακολουθήσετε με το Liquid Hydration. Εάν χρησιμοποιείτε το C-Glow με υγρή ενυδάτωση, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με το C-Glow και να ακολουθήσετε με το Liquid Hydration mist.

Διάρκεια ζωής: 2 χρόνια από την παραγωγή (χωρίς άνοιγμα), 6 μήνες PAO (περίοδος μετά το άνοιγμα)

Cruelty-free | Vegan | Fragrance & Essential oil free | Gluten-free | Malassezia-safe | Pregnancy-safe

Aqua (Water), Panthenol, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Sodium PCA, Diglycerin, Urea, Hydrolyzed Rice Protein, Sorbitol, Lysine, PCA, Allantoin, Lactic Acid, Tocopherol, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Καλάθι αγορών
Scroll to Top