Hydro Boost Enzyme Cleansing Balm /50ml

Cleansing Balm με ρύζι και προβιοτικά

22,00

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8809928134338 Κατηγορίες: ,

Σας παρουσιάζουμε το TIRTIR Hydro Boost Enzyme Cleansing Balm: ο απόλυτος σύντροφος περιποίησης της επιδερμίδας σας για φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα! Αυτό το βάλσαμο μετατρέπεται γρήγορα σε ένα απαλό λάδι και γαλακτωματοποιείται (σε ​​επαφή με το νερό) σε ένα γαλακτώδες καθαριστικό.

Απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο.Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και απολεπίζει,εξομαλύνοντας το τραχύ δέρμα.

Περιέχει το πατενταρισμένο συστατικό Rice Enziotics Complex και πέντε είδη προβιοτικών για την αποκατάσταση της ισορροπίας στο δέρμα. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ρυζιού για ενυδατικές ιδιότητες, καθώς και νιασιναμίδη και έλαιο πίτουρου ρυζιού για λεύκανση και σύσφιξη των πόρων.

Συστατικά που ξεχωρίσαμε:

  • Πατενταρισμένο ένζυμο Rice Enziotics Complex και νιασιναμίδη→ Αυτό το καινοτόμο βάλσαμο καθαρισμού αξιοποιεί τη δύναμη των ενζύμων και της νιασιναμίδης για να αφαιρέσει απαλά το μακιγιάζ, τους ρύπους και την περίσσεια λιπαρότητας. Πείτε αντίο στην επίμονη μάσκαρα και το foundation χωρίς κανένα τράβηγμα ή ερεθισμό.
  • Πέντε προβιοτικά→ Αυτή η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με πέντε προβιοτικά που λειτουργούν αρμονικά για να εξισορροπήσουν το μικροβίωμα του δέρματός σας. Αυτά τα φιλικά βακτήρια προάγουν έναν υγιή φραγμό του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σας ελαστική και έτοιμη να αντιμετωπίσετε την ημέρα.
  • Έλαιο πίτουρου ρυζιού→ Το έλαιο πίτουρου ρυζιού παρέχει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Το δέρμα σας θα αισθάνεται απαλό, ελαστικό και αναζωογονημένο μετά από κάθε χρήση.

Οφέλη για την επιδερμίδα:

  • Απολεπιστική δράση: Το βάλσαμο καθαρισμού TIRTIR Hydro Boost Enzyme ξεπερνά τον απλό καθαρισμό. Απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αποκαλύπτοντας μια πιο λεία υφή και προάγοντας μια νεανική λάμψη. Τα απολεπιστικά με βάση το ρύζι απομακρύνουν απαλά τις τραχιές κηλίδες, αφήνοντας το δέρμα σας να φαίνεται αναζωογονημένο.
  • Μαύρα στίγματα: Οι χρήστες παρουσίασαν εντυπωσιακή μείωση 15,18% στα μαύρα στίγματα μετά από τακτική χρήση. Πείτε γεια σε καθαρότερους πόρους!
  • Whiteheads: Επίμονοι whiteheads; Όχι πια! Αυτό το βάλσαμο καθαρισμού οδήγησε σε μια αξιοσημείωτη βελτίωση κατά 38,51% στην εμφάνιση των λευκών ματιών.
  • Αδιάβροχο μακιγιάζ: Αποχαιρετήστε την αδιάβροχη μάσκαρα και τη βάση που διαρκεί. Με μία μόνο χρήση, το 99,21% του αδιάβροχου μακιγιάζ εξαφανίστηκε αβίαστα.
  • Αφαίρεση αντηλιακού: Το αντηλιακό είναι απαραίτητο, αλλά η αφαίρεσή του μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Μη φοβάσαι! Το TIRTIR Hydro Boost Enzyme Cleansing Balm αφαίρεσε αποτελεσματικά το 99,1% των υπολειμμάτων του αντηλιακού, αφήνοντας το δέρμα σας φρέσκο ​​και καθαρό.

Κατάλληλο για:‘Ολους τους τύπους δέρματος.Υποαλλεργικό ελεγμένο για ευαίσθητο δέρμα.

 

 

1.Εφαρμόσετε το βάλσαμο καθαρισμού σε στεγνό δέρμα.
2.Κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, μάτια και χείλη μέχρι να διαλυθούν το μακιγιάζ και οι ρύποι.Το βάλσαμο θα λιώσει σε μια υφή που μοιάζει με λάδι, διασπώντας αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τη βρωμιά.Μπορείτε να προσθέσετε σταδιακά νερό και να συνεχίσετε το μασάζ.Συνεχίστε να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας για να δημιουργήσετε ένα γαλακτώδες γαλάκτωμα. Η διαδικασία γαλακτωματοποίησης βοηθά στην απομάκρυνση των διαλυμένων ακαθαρσιών και εξασφαλίζει πλήρη καθαρισμό.
3.Έπειτα,ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό.Μπορείτε εναλλακτικά να αφαιρέσετε την υπόλοιπη ποσότητα με βαμβάκι.
4.Συνεχίστε με το καθαριστικό σας ,σαν δεύτερο βήμα του διπλού καθαρισμού. Το δεύτερο καθαριστικό θα αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα, αφήνοντας το δέρμα σας φρέσκο, ισορροπημένο και έτοιμο για τα επόμενα βήματα στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Ethylhexyl Palmitate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Cetyl Ethylhexanoate, PEG-10 Isostearate, Synthetic Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Squalane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Water, Niacinamide, Allantoin, Panthenol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butylene Glycol, Tocopherol, 1,2-Hexanediol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Centella Asiatica Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Protease

Καλάθι αγορών
Scroll to Top