Glow Replenishing Rice Milk /150ml

Ενυδατικό τόνερ ρυζιού

21,50

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8809968130239 Κατηγορίες: ,

Το Beauty of Joseon Glow Replenishing Rice Milk είναι ένα ενυδατικό τόνερ που συνδυάζει τα παραδοσιακά κορεατικά μυστικά ομορφιάς με τη σύγχρονη επιστήμη περιποίησης.
Βοηθά στο να καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα και να δημιουργήσει μια πιο λεία υφή, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για την επίτευξη λαμπερής επιδερμίδας.

Περιέχει εκχύλισμα ρυζιού και αμινοξέα ρυζιού που διεισδύουν βαθιά για να ενυδατώσουν το δέρμα και προσφέρουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αναπληρώνει και ενισχύει τον τόνο του δέρματος με βιταμίνες B, D και πανθενόλη για πιο λαμπερή επιδερμίδα.Παρέχει βαθιά ενυδάτωση που αποτρέπει την εσωτερική ξηρότητα του δέρματος και διατηρεί το δέρμα σας άνετο και ενυδατωμένο όλη την ημέρα.

Διαθέτει μια μοναδική φόρμουλα διπλής στρώσης: ένα στρώμα υγρασίας για βαθιά ενυδάτωση και ένα στρώμα πούδρας για έλεγχο του σμήγματος. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ένα μη λιπαρό, φρέσκο ​​φινίρισμα. Η πούδρα ελέγχου σμήγματος βοηθά στην απορρόφηση του σμήγματος και στη φροντίδα των πόρων, καθιστώντας την ευεργετική για το δέρμα με ερυθρότητα ή το δέρμα με τάση ακμής.

Το Beauty of Joseon Glow Replenishing Rice Milk είναι ένα ευέλικτο καθημερινό τόνερ για όλες τις εποχές.
Κατάλληλο για χρήση και στις τέσσερις εποχές του χρόνου, αυτό το καθημερινό τόνερ συνδυάζει τις βαθιά ενυδατικές ιδιότητες που θυμίζουν νερό Ginseng Essence με την αναζωογονητική αίσθηση του Green Plum Refreshing Toner.

Προσαρμόσιμο σε διάφορους τύπους δέρματος, ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του δέρματος σας κατά τη διάρκεια του έτους.

Ιδανικό για δέρμα που :Είναι ερεθισμένο και κόκκινο,ταλαιπωρείται από φλεγμονώδη ακμή,έχει σημάδια από σπυράκια και έχει ανομοιόμορφη υφή.

Συστατικά που ξεχωρίσαμε:

  • Εκχύλισμα ρυζιού→Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, το εκχύλισμα ρυζιού βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής υγείας του δέρματος, αφήνοντάς το καθαρό και λαμπερό.
  • Αμινοξύ Ρυζιού→Εκχυλισμένο κάτω από βέλτιστες συνθήκες από κύτταρα ρυζιού και κάλους, αυτό το συστατικό αυξάνει την περιεκτικότητα σε αμινοξέα, βοηθώντας σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά αποτελέσματα.
  • Πούδρα ελέγχου σμήγματος→Αυτό το συστατικό βοηθά στην απορρόφηση του σμήγματος, στη φροντίδα των πόρων και στον καθαρισμό του δέρματος, καταπραΰνοντας το ευαίσθητο και κοκκινισμένο δέρμα ενώ το διατηρεί ενυδατωμένο.

 

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας πάρτε κατάλληλη ποσότητα στην παλάμη ή τοποθετήστε σε βαμβάκι και απλώστε απαλά στο δέρμα σας έτσι ώστε να απορροφηθεί. Συνεχίστε με τα υπόλοιπα βήματα ομορφιάς.

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό σας.

Ανακινήστε καλά για να αναμειχθούν τα στρώματα, εξασφαλίζοντας ένα ισορροπημένο, μη λιπαρό τελείωμα που αφήνει το δέρμα σας φρέσκο ​​και λείο.

Για glass skin αποτέλεσμα:
Μουσκέψτε τα βαμβακερά επιθέματα με τονερ και τοποθετήστε τα στο πρόσωπό σας για 5 λεπτά. Αφαιρέστε τα και ταμπονάρετε απαλά για να διευκολύνετε την απορρόφηση.

Για ρύθμιση σμήγματος:
Ρίξτε μια γενναιόδωρη ποσότητα τονερ σε ένα βαμβάκι και περάστε απαλά στο πρόσωπό σας από το κέντρο προς τα έξω. Ολοκληρώστε με μια άλλη στρώση και προχωρήστε στην επόμενη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Κύρια συστατικά:
εκχύλισμα ρυζιού, αμινοξέα

Συστατικά:
Water, Methylpropanediol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Glycereth-26, Polymethyl Methacrylate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Coptis Japonica Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Hydroxyethyl Urea, Aluminum Chlorohydrate, Butylene Glycol, Microcrystalline Cellulose, Sodium Citrate, Kaolin, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Citric Acid, Dextrin, Ceramide NP, Tocopherol, Rice Amino Acids

Δεν περιέχει αλλεργιογόνα, θειικά άλατα, parabens, έλαια, άρωμα, αλκοόλ, σιλικόνες. Είναι φιλικό προς τους υφάλους και διαθέτει μη φαγεσωρογόνο σύνθεση.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top